Home > Без категория > Софийската духовна семинария предаде на БЧК събраните от благотворителния концерт средства (Видео от концерта)

Софийската духовна семинария „ Св. Йоан Рилски“ събра 4774,50 лв. от благотворителния концерт „От деца за деца“, който се проведе на 28 май 2022 г. Сумата, натрупана към този момент, е само от касичките на Българския червен кръст, които събираха пожертвования в деня на събитието. Допълнителна информация за даренията, постъпили по банков път, ще бъде предоставена в последствие. Набраните средства ще се използват в помощ на децата-бежанци от Украйна, които са на територията на страната ни и ще се разпределят от Българския червен кръст.

Благотворителният концерт се състоя с помощта и партньорството на Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ и на Българския червен кръст. 

Всички онези, които са пропуснали, но желаят да подкрепи благородната инициатива, могат да го направят с дарение онлайн или по банков път на официалната сметка на Българския червен кръст. Като основание за превода следва да се посочи „Концерт на Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“.

БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
BG23UNCR76301077778563
UNCRBGSF (За пострадалите от конфликта в Украйна)

ВИДЕО ОТ КОНЦЕРТА

Монтаж и звук: доц. Павел Стефанов, НМА