Home > новини > Мултимедийна презентация в Софийската духовна семинария „Св Иван Рилски“

Рождество ХристовоДнес, 15.12.2010 г. по предложение на ректора на Софийската духовна семинария „Св. Иван Рилски” – Негово Високоблагоговейнство ставрофорен иконом д-р Захарий Дечев и доц. д-р Емил Трайчев – декан на Богословския факултет към СУ „Св. Климент Охридски” ,  гл. асистент Екатерина Дамянова, преподавател в катедра „Библеистика” на Богословския факултет към СУ „Св. Климент Охридски”, ще изнесе мултимедийна презентация свързана с големия християнски празник Рождество Христово.

Презентацията ще се състои в Търновската стая на Семинарията от 19.30 часа, като освен ученици и служители, могат да присъстват и гости, които проявяват интерес.

Всички ученици в Семинарията са във възторг, че ще надградят познанията си за големия християнски празник, с нови академични знания.

Ректорът на Духовната школа, всички учители и възпитатели са  радостни от добрата инициатива, която ще сближи Семинарията и Богословския факултет и се надяват това да е  началото на едно добро съвместно сътрудничество.